дамско яке Canada Goose Thompson черно магазин

Честит рожден ден на планетата Земя

имате някакви идеи за това, което се случва на този ден на Земята? Ами на 22 април е точно зад ъгъла, така че не е нужно много време. За тези от вас, жени канадска гъска решителна парка флот цена как не са запознати с Деня на Земята, Деня на Земята е ден, когато хората излизат от пътя си да ценят земята и околната среда. Както всички знаете, нашата земя се изпитва сериозни промени в околната среда, така че на Деня на Земята, жени Canada Goose Chilliwack Bomber черен евтин милиони хора се опитват да правят добри дела за околната среда.

За историята на Деня на Земята, проверете блог Green Screen Уитни Кембъл.

Тази година темата за Деня на Земята се нарича един милиард Актове на Green. Целта на Деня на мрежата на Земята, за да се получи 1 милиард души да направят залог за да помагат на Деня на Земята. Направих моите обещания, които бяха засаждане на повече цветя и храсти в градината си, расте моите собствени домати, жени канадски боси бомбардировач червен магазинлек и други зеленчуци, за създаване на по-сложни обезвреждане рециклиране на отпадъци за къщата ми, съвместното ползване на автомобили, за да стигнем до училище, и написването на този блог, за да ви информира за Деня на Земята и как можете да помогнете.

Искате ли да се включат, но не знаете как? Е, има стотици начини да допринесат.

Ако не разполагате с време, за да присъстват на пикник, но все пак искате вкусна закуска, опитайте закупуване на храни, които са отглеждани на място или да се получат. Ако храните са местни, че е намаляване на количеството на изкопаеми горива се изгаря, за да го предаде на вашия квартал. пазари фермера винаги са добра спирка, ако искате хубаво парче плод, въпреки че може дори да купуват месо, мляко, цветя, яйца, както и много други продукти. Какво е дори по-добро от това е засаждане на собствената си градина. Не само ще си вкус пъпки открият разликата, но също така и за околната среда.

Има също са много малки, но ефективни начини да участват тази година. Вие може да ходи или се вози си под наем на работа или училище, вземете боклук в квартала или на страната на една магистрала, да придобият разрешение да засадят дървета и цветя във вашия квартал парк, или рециклират по-често.

Дали посадиш дърво или обикалят квартала бране на носилка, вие правите разлика в света и което го прави по-здравословно място за живеене на. Така че да се включат и да покажат на света, че те е грижа, и повярвайте ми, в края на краищата ще бъдем благодарни, мъже канадска гъска онтарио парка черна реплика че сте направили това! Надяваме се включват вашите обещания за Деня на Земята в ежедневния си живот, защото в моя живот, всеки ден е Ден на Земята!